Кадър: Канал 3Антитерористичен център се подготвяме да направим на едно

...
Кадър: Канал 3Антитерористичен център се подготвяме да направим на едно
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Бомбите в Пловдив бяха чудовищни, по-страшни от тези в Сарафово

Кадър: Канал 3

" Антитерористичен център се приготвяме да създадем на едно място, да се концентрират службите, не че в този момент няма, само че след случая в Пловдив, сутринта имахме съвет за сигурност, участваха и хората на президента, имаме отделени средства, намерили сме място, доста тихичко ще го създадем. "

Така министър председателят Бойко Борисов разяснява пред публицисти основаването на антитерористични центрове, както даде обещание вътрешния министър Младен Маринов. Борисов направи изявлението си след церемонията по връчването на нови 203 полицейски автомобила за потребностите на Министерство на вътрешните работи. Колите са закупени със средства от бюджета на Министерство на вътрешните работи, разясни Младен Маринов, написа izbori.bg.

" Този център работи и сега, само че по този начин както в Щатите е изработен, айде и в Русия, да угодим и на другите, които се интересуват. Сега анализатори се изрекоха по случая, има един, дето се вика джебчийка не е арестувал, а в този момент дава хрумвания по медиите, ще му спестя името. Искам да поздравя всички медии, които се съобразиха с това, което Министерство на вътрешните работи помоли да не се изкушавате в жълтенията, да не съобщавате персоналните данни на момчето и фамилията му. Всеки може да разбере кои са хоратга, въпросът е да не се употребява изкушението,да се оповестяват имена. Ние не можем да скрием случая, тъй като той влиза в съда, апелирам да си мерите приказките ", обърна се той към кореспондент, който попита за какво не са скрили случая.

Борисов разясни, че бомбите, открити в Пловдив са били чудовищни, мръсни бомби и са по-страшни от тези в Сарафово.

В момента вършим последните промени, с цел да падне мониторинга от Европейска комисия, разгласи още Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР