Кадър: ИнстаграмОгромно щастие за Златка Райкова и Благой Георгиев! Половинката

...
Кадър: ИнстаграмОгромно щастие за Златка Райкова и Благой Георгиев! Половинката
Коментари Харесай

Златка Райкова роди момченце! Благо показа бебето

Кадър: Инстаграм

Огромно благополучие за Златка Райкова и Благой Георгиев! Половинката на някогашния ни футболен национал роди момченце. Джизъса се похвали за радостното събитие, публикувайки фотография от родилното в персоналния си Инстаграм.

Щастливият баща е гушнал бебчето, което е кръстено точно на него - Благой.

" Вчера е история, на следващия ден е тайнственост, през днешния ден е подарък от Бога, ето за какво ние го назоваваме подарък. Благодаря ти, БОЖЕ, че ме подари с НЕГО!!! Благодаря ти, Златка Райкова, за това прелестно творение БЛАГО-МЛАДШИ! Обичам ви! ", написа Георгиев в " Инстаграм " и заваляха честитките.

Това е четвърто дете на Благо от трета друга жена, както и първо на Златка. Джизъса има щерка Йоанна на 9 година и наследник Давид (6 г.) от някогашната гимнастичка Христина Витанова, а от брака с Есмер е наследникът му Елай, който е на две годинки. Георгиев се разведе с рускинята преди година, след което заживя със Златка Райкова.
  View this post on Instagram   
Вчера е история, на следващия ден е тайнственост, през днешния ден е подарък от Бога, ето за какво ние го назоваваме подарък. ” Благодаря ти,БОЖЕ,че ме подари с НЕГО!!! Благодаря ти @zlatka_raykova за това прелестно творение BLAGO JR Обичам ви❤️

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on Sep 30, 2019 at 7:36am PDT

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР