Кадър Булфото и Анна Александрова, ФБРаботеше ли правителството на Борисов

...
Кадър Булфото и Анна Александрова, ФБРаботеше ли правителството на Борисов
Коментари Харесай

Дайнов: ГЕРБ-жени вече си правят веждите като руската посланичка

Кадър Булфото и Анна Александрова, ФБ

Работеше ли държавното управление на Борисов за ползите Русия? 

3-те милиарда за съветския план Балкански поток и 400-те милиона за съветски компании, удълбочаващи варненското езеро до инцидентно намиращото се там пристанище на Доган са единствено част от цифровото изражение в това партньорство, което е за сметка на българските данъкоплатци. 

ГЕРБ-жени към този момент си вършат веждите като съветската посланичка? Този шеговит въпрос насочи политологът Евгений Дайнов в отговор на пост на депутатката от ГЕРБ Анна Александрова.

Във Facebook тя разяснява напълно предстоящо в поддръжка на бившето ръководство на ГЕРБ: „ Ако има нещо, което ни демонстрираха последните два Народното събрание е, че една страна за броени месеци може да бъде унищожена.  Месец април не бе толкоз от дълго време, а тогава България бе напълно друга “. Постът е споделен от нейния сътрудник Радомир Чолаков, изявяващ се напоследък като новото острие на партията на Бойко Борисов. Чолаков малко написа за изводите на Александрова:: " И аз мисля по този начин ".

Предполага се, че с шеговития си въпрос Дайнов загатва за други зависимости сред партията на Борисов и страната на Владимир Путин, съобщи Евроком.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР