кадър: БНТИскам да направим България просветена страна, ще заложим на

...
кадър: БНТИскам да направим България просветена страна, ще заложим на
Коментари Харесай

Предложеният за премиер от ИТН Пламен Николов: Зад мен стоят много успехи. България не е имала премиер като мен

кадър: Българска национална телевизия

Искам да създадем България просветена страна, ще заложим на обучение, съобщи претендентът за министър-председател.

Аз съм човек с биография, зад мен стоят доста триумфи. Това съобщи препоръчаният за министър председател от " ИТН " Пламен Николов в студиото на " Панорама ".

Преди 2 седмици имах диалог с господин Слави Трифонов, на него стана ясно, че това е добър вид за политическата партия, че сред нас има построено доверие. Познаваме се от над 3 години, изясни Николов. По думите му всичко останало е било в областта на догатките. Нещата се случиха по техния обоснован метод, съобщи Николов.

Отказа да разяснява персоналния състав на бъдещия кабинет, както и дали служебни министри ще влязат в него.

Решенията няма да взима персонално той, защото " подобен опит сме имали през последните 12 години ", а ще се взимат демократично, в структурите на партията.

Оцени като минус това, че не е прочут, тъй като хората не познават метода, по който работи.

Страната не е имала за министър председател до момента човек като мен. Човек от бизнеса, съобщи Николов. Допълни, че има над 15 години корпоративен опит, работил е и в мултинационален аспект, всичко при мен е ставало по разпоредбите, съобщи Пламен Николов.

През последните няколко десетилетия управленците у нас страдат от липса на теоретична подготовка, от моя страна аз я имам, доста бързо изучавам, по този начин ми се е налагало през целия корпоративен стаж.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР