Кадър: БНТДемократична България е ново политическо обединение, което се яви

...
Кадър: БНТДемократична България е ново политическо обединение, което се яви
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: За нас гласуваха свободните хора, ние сме пробив в тези избори

Кадър: Българска национална телевизия

" Демократична България е ново политическо обединяване, което се яви за първи път на избори и е пробивът на тези избори, президентът го сподели и освен той. "

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов и водач на ДСБ в студото на " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" По време на тази акция се видя, че Демократична България е доста добре работеща структура, доста добре комункирахме вътре сред себе си и никой нямаше остование за мусене, насърчаваше се преференциалното гласоподаване, високообразувани и квалифицирани хора бяха в листата ", добави Атанасов.

" Ние сме единствената извънпарламентарна партия, която има евродепутат. Не получаваме и дотация. За нас гласоподаваха свободните хора. Ние сме единствената извънпарламентарна съпротива. Съюз на демократичните сили си отиде на точното място. Те постоянно са желали да бъдат част от властта. Не желая да разясня тази тематика. Ние нямаше по какъв начин да влезем в коалиция с тях, тъй като имаме разнообразни връзки към властта. Радан Кънев ще показва и пази в групата на ЕНП своите убеждания. ЕНП има потребност да чуе друг глас от този на ГЕРБ ", разгласи Атанасов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР