Кадър България Он Еър, архивНаш професор изрази опасения, че заведенията

...
Кадър България Он Еър, архивНаш професор изрази опасения, че заведенията
Коментари Харесай

Проф. Богов: Заведенията са пълни, скоро ще ни застигне това, което беше през ноември

Кадър " България Он Еър ", списък

Наш професор изрази опасения, че заведенията към този момент са цялостни и това може да докара до увеличаване на болните от ковид.  Днес се разходих по улиците на София и видях огромно скупчване на хора в кафенетата и заведенията за хранене. Нашето общество е длъжно да търси амнистия от лекарите. Много скоро ще ни застигне това, което беше през ноември. Това сподели в предаването " 120 минути " по БТВ шефът на Александровска болница проф. доктор Борис Богов.

Може би трябват доста строги ограничения, тъй като нашето общество непрестанно демонстрира, че не е общество, което може да съблюдава ограничения. Ние сме съперници през цялото време на рецесията. Обществото се раздели и за имунизирането, и за спазването на ограниченията. Спазвайки ограниченията, вредите се минимизират. Дано не съм неприятен оракул, само че мисля,че това, което беше през месец ноември, ще се повтори в края на март и началото на април, съобщи той.

Мисля, че процентът на инфектираните ще пораства гладко. В края на март и началото на април несъмнено ще доближи броя от ноември. Видяното по кафенетата и ресторантите означава това. Нашите сънародници не обичат да съблюдават ограниченията, акцентира проф. Богов.

На този стадий ограниченията, които са подхванати, са достатъчни, разчитайки на отговорността на всеки един. Хората знаят това, различен е въпросът доколко го съблюдават, уточни шефът на Александровска болница, написа Novini.bg.

Проф. Борис Богов означи, че при повишаване на броя на новозаразените локалните управляващи са в пълномощията си да вкарват спомагателни ограничения

Има сериозен проблем с имунизацията у нас, сподели още проф. Богов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР