кадър 7/8 твСлужебното правителство доказа, че управлението на България не

...
кадър 7/8 твСлужебното правителство доказа, че управлението на България не
Коментари Харесай

Журналист: Служебното правителство доказа, че управлението на България не е чак толкова сложно

кадър 7/8 тв

Служебното държавно управление потвърди, че ръководството на България не е чак толкоз комплицирано.

Това разяснява пред 7/8 TV журналистът Владимир Береану, предаде Фрогнюз.

" Бяхме привикнали едни хора да излизат и да приказват какъв брой са велики. Казионните медии даже бяха спрели да задават въпроси, тъй като няма смисъл. Хора като Сачева, които внезапно се сблъскваха с същински публицисти, изпадаха в суматоха. Един английски публицист я накара да гледа ококорено. Тя беше привикнала по различен метод. Министър от служебния кабинет в този момент няма да има този проблем, тъй като не употребява техния език, а се пробва да контактува обикновено ", уточни той.

„ Икономиката не се срина, тъй като Бойко не ръководи, нали? “, попита той.

„ Отиване на последващи избори не е проблем от позиция на демокрацията. Въпросът е, че у нас това няма да се одобри добре. Избирателите към този момент са изморени и желаят да има нормалност, изключително откакто служебното държавно управление направи най-важната стъпка. То потвърди, че управлението на една страна като България не е чак толкоз комплицирано. Доказаха още, че министрите могат да приказват по естествен метод, тъй че хората да схващат “, изясни Береану.

Според него хубавото в настоящия парламент е, че има пет партии, които заедно са се оповестили против шестата.

„ Това дава някаква основа тези партии а могат да бистрят и да контактуват. Най-важното е, че шестата е тотално изключена от всякаква опция да се добере до каквато и да е власт и то евентуално вечно. Другото значимо е, че главната цел в действителност би трябвало да бъде сформиране на държавно управление “, означи журналистът.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР