Кабинетът Петков успя да постигне този вот за недоверие, за

...
Кабинетът Петков успя да постигне този вот за недоверие, за
Коментари Харесай

Костадинов отсече, ето какво ни чака

" Кабинетът Петков съумя да реализира този избор за съмнение, за който ние от " Възраждане " приказваме към този момент повече от 3 месеца. Другата седмица - сряда или четвъртък, ще бъде гласуван най-вероятно. Нашият министър-председател е водил двойна дипломация във връзка с РСМ, което е безусловно неразрешено и опонира на Конституцията на страната. Министър-председателят е фигурата, която въплъщава държавната власт. Той е индивидът, който ръководи страната и неговите задължения не са персонални. Той поема ангажимент да промени външнополитическата позиция на България ", заяви лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов в студиото на  " Денят ON AIR ". 

По думите му, в случай че на следващия ден Македония влезе в Европейския съюз - ние ще имаме публично приет македонски език, което значи, че завършваме с всякаква българска рекламация оттук насетне. 

" Това е тежко национално изменничество ", посочи той. 

" Виждаме, че с еднолично решение на министър-председателя и единствено на 9 негови сътрудници. Само 10 министри гласоподаваха за въвеждане на еврото от 1 януари 2024 година. Утре Никола Минчев би трябвало да се раздели поста си, тъй като няколко пъти той наруши правилника. Аз го приписвам на изнервеното положение на остатъчна коалиция. За Минчев постоянно сме имали добра оценка ", уточни Костадинов пред Bulgaria ON AIR. 

Той е безапелационен, че няма да поддържат бюджета. 

" Отиваме на нови избори и сформираме ново държавно управление. И новият състав на Народното събрание организира актуализация на бюджета в октомври месец. Няма да подкрепим даването на спомагателни стотици милиони левове за заплати на админи вътре в НЗОК. Нашата здравна система дава всичко друго, единствено не и задоволително положителни здравни грижи. Тя сега действа не поради парите, които се изсипват там, а поради всеотдайния труд на лекарите и медицинските служащи. Трябва да се отстрани монополът на касата ", разяснява водачът на " Възраждане ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР