Кабинетът няма намерение да подава оставка след второто поредно общонародно

...
Кабинетът няма намерение да подава оставка след второто поредно общонародно
Коментари Харесай

С камъни и дървье не се решават проблемите на България

Кабинетът няма желание да подава оставка след второто следващо общонародно велико въстание, тъй като не е това методът – с камъни и дървье, както е споделил поетът, да се вземат решение проблемите на България.

Така в Русе вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов назова митингите на вчерашния 10 септември и отговори на въпрос какви са настроенията в държавното управление след тях.

„ Ако се мисли, че с дървета и винкели ще се постановат силово нещата, това не е решение. Важните неща се вземат решение с един естествен метод на разговор. Още преди месец го предложих, тъй като това е моето разбиране, че разговорът е този, който ще реши

И е извънредно време да постъпим като всички източноевропейски страни, които още първоначално се схванаха кои са главните им цели като нация и страна. А тук какво е – който пристигна, отхвърля предходните и се оправдава с тях. И по този начин 30 години “, добави Каракачанов.

Вицепремиерът  бе в Русе за откриването на паметника на Васил Левски. Докато произнасяше слово, един или двама души започнаха да викат „ Уууу “, само че гласовете им се чуха от малко на брой.

Каракачанов им отговори. „ Винаги е имало изчадия искариотски, които даже в такива моменти са подготвени да охулват тези, които са свършили нещо. Ако бяхте дали една стотинка, имате право да викате. Като не сте дали, слушайте и най-малко се радвайте, че в нашия град има нещо хубаво направено “, отвърна той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР