Кабинетът не беше свален, защото не се е справил с

...
Кабинетът не беше свален, защото не се е справил с
Коментари Харесай

Промяната объркани, вицепремиер каза защо е свален кабинетът

Кабинетът не беше свален, тъй като не се е справил с битката, за която е основан. Кабинетът беше свален, тъй като се справяше прекомерно добре с битката с корупцията, съобщи в изявление за бТВ вицепремиерът по дейно ръководство в оставка Калина Константинова.

"Промяната стартира и занапред следва да продължи. Това, което видяхме като причини и претекстове във импортираното предложение за избор на съмнение, бяха извънредно странни ", акцентира вицепремиерката.

„ Борбата с корупцията не е единствено битка за правдивост, тя е и битка с цел да можем да вършим вярното преразпределяне на средствата, които страната има. Вместо да изтичат по джобове и в корупционни схеми, те да могат да подкрепят хората, които най-вече имат потребност от тях “, добави Константинова.

По думите й сега е извънредно основно да има работещ парламент, с цел да може страната да не изгуби милиарди по Плана за възобновяване, които са ни извънредно нужни.

„ В икономическо отношение, макар всички рецесии, които понесохме през тези 6 месеца – Коронавирус рецесия, война, бежанска вълна, енергийна рецесия, световна инфлационна рецесия – съумяхме, съгласно знаците на страната и оценката на интернационалните рейтингови организации, да бъде положително. Това демонстрира, че претекстовете за вота на съмнение са извънредно и единствено политически “, съобщи още Константинова.

Вицепремиерката добави, че е забелязала, че пропукването в връзките в обединението се е случило по време на лидерските срещи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР