Кабинетът „Петков“ е вече в историята, поне в този си

...
Кабинетът „Петков“ е вече в историята, поне в този си
Коментари Харесай

Гръм в рая: Мистерия с интимния живот на Лена в последните часове на кабинета „Петков“

Кабинетът „Петков“ е към този момент в историята, най-малко в този си формат, само че точно в последните му часове се заплете огромна тайнственост. Главен воин в нея е не какъв да е а говорителката на държавното управление – Лена Бориславова, твърди БЛИЦ.

Хората се питат къде е годежният пръстен на по този начин коментираната брюнетка.

По време на последното съвещание на кабинета „Петков“ в четвъртък Лена не бе с годежния си пръстен, който преди време по този начин радостно и самодоволно размахваше пред камери, депутати и общност. Бориславова е сгодена за краткотрайно изпълняващият длъжността ръководител на Народното събрание – Мирослав Иванов, с който са и членове на една партия, а точно „Продължаваме промяната“.

Фукането из коридорите на Народното събрание с годежния пръстен Лена направи на 16 юни, а малко повече от месец по-късно нещата към този момент стоят по напълно друг метод. Красивото украшение обаче към този момент не краси ръката й. Поводът обаче Бориславова да се лиши от украшението не е явен.

По предписание в източното православие годежният пръстен се слага на дясната ръка. Католиците пък настояват, че той би трябвало да се носи на лявата ръка. И в двата случая обаче пръстенът наложително се носи на безименния пръст. Няма по какъв начин да не напомним, че към персоналния живот на говорителката на кабинета „Петков“ се зашумя доста напоследък. В общественото пространство се появиха данни за почивки сред нея и Кирил Петков, които по-късно двамата отхвърлиха.

Наяве излезе и абсурден запис, на който двамата се пробват да влязат в апартамент. Цяла България спори къде тъкмо е ръката на премиера в този миг – върху задните елементи на Бориславова или пък върху парапета на стълбището, по което се изкачва.

В последна сметка Бориславова в телевизионно изявление отхвърли половинката й да има вяра на „подобни провокации“. Точно противоположното – по думите й той я поддържа и й има цялостно доверие. Тя увери, че връзките й с Кирил Петков са просто другарски и професионални. Дали обаче в този момент Бориславова ще разплете мистерията и ще разкрие за какво годежният пръстен липсва от ръката й, следва да разберем.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР