к.к.Камчия. Двама българи ще излязат утре в надпревара за първите

...
к.к.Камчия. Двама българи ще излязат утре в надпревара за първите
Коментари Харесай

Двама българи продължават към финалите на Европейското първенство на Професионалната лига на Световния киокушин съюз

к.к.Камчия. Двама българи ще излязат на следващия ден в конкуренция за първите Европейски пояси на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Двубоите ще се проведат в Амфитеатъра в Камчия по време на деветото издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI. Тя стартира на 10 юли в 20 часа и ще бъде със свободен вход.

За Европейските пояси от българска страна ще се изправят Николай Йоргов и Кристиян Дойчев. На полуфиналите през днешния ден многократния ни републикански първенец по карате киокушин и медалист от международни и европейски киокушин и муай тай шампионати Николай Йоргов победи стремително в първия рунд Никита Пешенко от Украйна. Утре Йоргов ще се изправи против първенеца по карате киокушин и ММА на Беларус Руслан Насибулин от Беларус в категория до 80 кг.

Кристиян Дойчев, който е европейски първенец по киокушин от Португалия за 2019, сребърен медалист от Световното състезание в Нур-Султан, Казахстан, и притежател на наградата „ Най-добър състезател “ на годишните награди „ Златен пояс “ на Националната асоциация на бойните спортове в България, стигна до финала, откакто победи руснака Магомед Магомедов. На 10 юли Дойчев ще се съревновава за Европейския пояс против Жан-Пол Жако от Франция. На 10 юли двамата ще се срещнат за повторно на кръга на SENSHI 9, откакто при предходния им дуел на SENSHI 7 Дойчев победи французина. Този път залогът е Европейския пояс на Професионалната лига на KWU.

България взе участие с осем състезатели в шампионата, който приема 54 бойци от 13 страни. Освен с успехите, някои от родните бойци зарадваха публиката и със спиращи дъха нокаути.

Финалите на Европейското състезание на Професионалната лига ще се организира в събота, на 10 юли, в Амфитеатъра в Камчия на интернационалната бойна галавечер SENSHI 9. Освен тях на кръга на бойното шоу ще се проведат и 7 професионални дуела по разпоредбите KWU Senshi и KWU Full contact сред бойци от 11 страни.

Кантарът на интернационалната бойна галавечер ще се организира през днешния ден, на 9 юли, в хотел „ Радуга “ в черноморския курорт „ Камчия “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР