Журналистката Лияна Панделиева написа коментар в социалната мрежа, свързан с

...
Журналистката Лияна Панделиева написа коментар в социалната мрежа, свързан с
Коментари Харесай

Панделиева избухна заради присъдата на убиеца на Милен Цветков

Журналистката Лияна Панделиева написа коментар в обществената мрежа, обвързван с присъдата на килъра на Милен Цветков - Кристиан Николов. Припомняме, че младежът беше наказан дефинитивно от Върховен касационен съд на 9 години затвор. Ето какво мисли по тематиката Панделиева:

Убиецът на Милен Цветков ще прекара в пандиза 6 години и половина. Юридическият екип на Кристиан Николов се постара той да остане допустимо най-дълго вкъщи, та да съкратят най-вече от 9-годишната присъда, доказана към този момент и от Върховния касационен съд.

Новото в тази присъда: доказан е възможен предумисъл, тъй като Николов е седнал зад кормилото дрогиран до върха на перчема. Дали това решение ще бъде съображение за същото да се хване и съдията по делото на Георги Семерджиев, килърът от бул. " Черни връх "?

А дали ще се стигне до някакво решение по безжертвено хванатата певица Белослава, която другояче е лице на акция за шофиране без алкохол?

В рамките на днешния ден в акция служители на реда са заловили 30 пияни и 17 дрогирани зад кормилото. А като нямат акция?

Днес пешеходец в Плевен пресичал на пешеходна пътека, само че е блъснат и погубен на място.

Днес гявол с дребен автомобил с мръсна газ по спешната лента се е самоубил, като се е врязал в аварирал тир.

В рамките на днешния ден (бел. ред. вчера), поради превишена скорост, по главните пътища станаха 6 верижни произшествия, което докара до бяс нещастниците, попаднали в сумарно 50 км. пътни тапи довели до агонизиращо пъплене и прегряване на моторите.

Наскоро попаднах в сходно отчайващо безизходно пъплене и когато дойдох до задачата бях толкоз изнервена, ядосана и разтреперана, че в действителност въобще не съумях да се съсредоточа и да свърша работата поради която бях пътувала.

Докато пиша това, на открито се чува лудо виене на мотоциклетни мотори и скорост, която надали е под 180 км/ч. Там, естествено, служители на реда не дебнат в никакъв случай.

Наистина ли, но НАИСТИНА ли водеща вест четири дни поред може да е цената на порция месо в ресторант?!

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР