Журналистите у нас често задават въпроси, които не се харесват

...
Журналистите у нас често задават въпроси, които не се харесват
Коментари Харесай

Фейсбук прегря до червено: Миролюба Бенатова изригна срещу заплахите към водещия Виктор Николаев (ВИДЕО)

Журналистите у нас постоянно задават въпроси, които не се харесват на политиците, към които са заложени. Днес ви представяме точно това – водещият на утринния блок на Нова тв Виктор Николаев, беседва с депутата от ГЕРБ Антон Тодоров във връзка „ Самолетгейт “. Темата е измежду най-горещите сега в страната ни. След заложен въпрос от страна на журналиста, депутатът дава отговор остро и не по тематиката. Това посещение на Тодоров предизвика друга наша известна журналистка Миролюба Бенатова, да изригне против захлахите, които той си разреши да насочи към Виктор Николаев. Ето какво тъкмо гласеше известието й:

„ Виктор Николаев пита за „ шайката “ и други настоящи неща. Антон Тодоров дава отговор: „ Много мощни думи. Ще ви изядат хляба. Тя и вашата колежка беше тръгнала в такава посока, но виждам -липсва столчето й “. И още: „ За подобен въпрос, аз в случай че съм началник в малкия екран, отстранявам “. Какво разбираме от този разговор, с участник – народен представител от ГЕРБ. Това е логиката на психиката на събедника или признание за философия на ръководство?! Може би е елементарна опасност, доразвита след това от Валери Симеонов. И той се огледа в празното място до Виктор, загатна го, когато му стана напечено. И разгласи, че „ Викторгейт “ се прави елементарно. вижте разговора. “

Публикацията й предизвика необятен отзив и голям брой мнения.

Коментарите варират от по-умерени, до по-остри. Ето какво гласят някои от тях: „ Дотук се докарахте с годините слугинаж към Бойко и шайката му, да ви споделят какво може и какво не може да питате. “, „ Чустват се недосегаеми “, „ Безгранична безочливост!! “, „ Това е в България, за жалост “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР