Журналистът от CNN Ралица Василева, разказа пред Нова тв какво

...
Журналистът от CNN Ралица Василева, разказа пред Нова тв какво
Коментари Харесай

Ралица Василева с болезнен спомен за 11 септември

Журналистът от CNN Ралица Василева, описа пред Нова тв какво е претърпяла на 11 септември преди 20 години, когато терористи отвлякоха самолети и ги забиха в кулите-близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк.

„ Бях в нюзрума и се приготвях за предаване, когато видяхме първия ексклузивен бюлетин за атентатите. Мислех, че става въпрос за самолетна злополука. После видяхме по какъв начин със страхотна мощ се вряза втори аероплан в постройката. Тогава разбрахме, че става въпрос за невиждана офанзива. Светът се промени за часове. Бивши врагове станаха съдружници. Това е събитие, което помниш цялостен живот. Работихме през цялата нощ ", показа Василева.

По думите й в този ден Америка е изгубила своята непорочност. „ Винаги войните се случваха другаде. Затова до тогава множеството американци се усещаха предпазени. В този ден целият свят протегна ръка на Съединени американски щати. Имах родственици, които живеят в Ню Йорк. В началото не знаех какво се е случило с тях. Само знаех, че не работят покрай кулите близнаци ", сподели още журналистът от CNN. И добави, че най-тежко й е било да интервюира околните на починалите.„ Много хора носеха фотоси, с цел да търсят роднините си. Молеха ни да се обадим, в случай че ги забележим. Няма да не помни човешката тъга. Хората бяха задачите в пепел. По улиците имаше чанти, обувки ", сподели още Ралица Василева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР