Журналистът Красимир Боев ни среща с евродепутата Андрей Новаков. Но

...
Журналистът Красимир Боев ни среща с евродепутата Андрей Новаков. Но
Коментари Харесай

Евродепутатът Андрей Новаков влезе в казармата: Служа на Република България. Искам да съм пример

Журналистът Красимир Боев ни среща с евродепутата Андрей Новаков. Но не в един политически диалог. Новаков демонстрира танкове, гаубици и рекордно бързо демонтиране на „ Калашников “.
Последният месец той не беше в европарламента, а в Доброволния запас на Българската войска.
„ Подготвях се с начална военна подготовка в Шумен, във факултета по артилерия и противовъздушна защита. Готвя се за полагане на военна клетва във Велико Търново. Отрази ми се извънредно удобно ”, съобщи Новаков
„ Никога не съм се чувствал по-добре. Ставането в 5.30, физическата интензивност ме държат във форма. Аз давам образец, тъй като послужвам на България. Чувствам се здрав и доста мощен “, сподели в ефира на Нова телевизия Андрей Новаков. Той сподели, че би желал да послужи за образец всеки български мъж да пристигна за месеци или за три да мине военна подготовката в казармата.
Той показва по какъв начин се разглобява автомат „ Калашников “. „ Много по-лесно се разглобява, в сравнение с се сглобява “, сподели той.
„ Когато гласоподавам в Европарламента, нося отговорност за 507 млн. души по какъв начин ще живеят. А тук носиш директна отговорност за другаря ти до теб. Егото ми завърши сега, когато се наложи да си обръсна брадата и да стартира да върша лицеви опори в 5.30 ч. Нагледахме на мощно его в политиката “, изясни Андрей Новаков.
„ Имаше покачване на вежди. Питаха кой ме е принудил да го направя. Днес да умреш за страната си изпълва със смисъл живота ти. Дори когато в този момент го описвам, ме кара да настръхвам “, призна Новаков.
След като му изтече военната подготовка, той се връща в Европарламента.
„ Нядавам се в никакъв случай да ми се наложи да влизам във война. Аз тук се изучавам не по какъв начин да атакувам, а да вардя небето на страната си “, изясни Новаков. И сподели, че в зарамта най-вече му липсва щерка му Ема, с която в никакъв случай до момента не се е разделял за толкоз дълго време.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР