Журналистът институция - Иван Гарелов, разкри как президентът Румен Радев

...
Журналистът институция - Иван Гарелов, разкри как президентът Румен Радев
Коментари Харесай

Гарелов разочарован, разкри как Радев го е прецакал

Журналистът институция - Иван Гарелов, разкри по какъв начин президентът Румен Радев го е прецакал и изрази разочарованието си от политика, на който първоначално имаше доверие и за който работеше.

" Има някой, който въздейства на президента за това да държи вратата отворена към десницата. Той повече е отворен към демократичната десница ", установи Гарелов пред Нова тв. И укори президента, че доста елементарно се отхвърля от хората към него.

Гарелов напомни случая, когато беше медиен консултант на служебния министър председател на Радев - Огнян Герджиков и бе уволнен поради отбрана на Елена Йончева.

„ И с мен по този начин постъпи преди време. И аз съм един от... Герджиков ме уволни, само че преди този момент му е изискал мнението. Герджиков ми сподели - той /б.р. – Румен Радев/ се е съгласил. "

" Много елементарно губиш хора! ", не скри забележката си мистър " Панорама ".

" Не съм сигурен, че е събрал най-големите мозъци в стратегическия съвет, не съм сигурен ", загатна още той за липса на потенциал в президентския екип. В отговор на въпроса за какво всички бягат от Радев, Гарелов отговори риторично: " Всички бягат от Радев или той бяга от всички? "    Според него е разумно тези, които са изгонени от екипа на президента да отидат в Българска социалистическа партия и даде за образец последната преживелица с шефа на президентския кабинет Калоян Методиев.

" В човешки проект аз съм отчаян. В политически мисля, че неговата роля въпреки всичко е доста потребна, тъй като няма различен, който да ги споделя тези неща ", съобщи още Иван Гарелов. Според него Румен Радев е станал нападателен, откакто е бил дълго време нападнат преди този момент, като офанзивите са били ръководени от някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов по повеля на Бойко Борисов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР