Журналистът и издател Петьо П. Блъсков коментира изфабрикувания доклад за

...
Журналистът и издател Петьо П. Блъсков коментира изфабрикувания доклад за
Коментари Харесай

Петьо П. Блъсков за Барселонагейт: Хляб и зрелища е вечната формула, но след жалкия пасквил на ДАНС по изрезки на Прокопиев и новите сметки, българинът току виж излезе на улицата

Журналистът и издател Петьо П. Блъсков разяснява изфабрикувания " отчет " за " Барселонагейт " от ДАНС, на която към този момент се смеят всички в страната.

" Хляб и зрелища " е безконечната формула на античните за надзор на масите.

В България самун към този момент няма, та всяка седмица ни измислят и претоплят предизборни буламачи, милиционерски мероприятия и откровенни неистини, като " къщата в Барселона ".

Фабриката за подправени вести на Прокопиев, БТВ и НоваТВ, чийто нови притежатели участваха интензивно в инсталирането на харвардската тайфа на власт, се грижат всекидневно да ни промиват мозъците с сериала - " прахуляк в очите ".

Чували с пари за Автомагистрала " Хемус ", осем милиарда годишно корупция, къща в Барселона...
свързани новини97909на 15.02.2022
Нула доказателства и нула обстоятелства, единствено приказки, само че напоително разказвани всекидневно и на всички места ", написа Блъсков в обществените мрежи.

И продължи: " Барселонагейт " се разпадна дефинитивно след жалкия памфлет, съчинен в по отрязъци от вестниците на Прокопиев, преведен на британски и пратен в прокуратурата.

Даже Петков си призна, че испанците не уличават Борисов в нищо.

Лъжците ще шумят още ден два и ще млъкнат за " къщата ". Очаквайте другата седмица нещо още по обикновено.

Защото идат идващите сметки, мозъците на народа би трябвало да бъдат ангажирани с друго, че знае ли човек, българинът може ненадейно да се усети и да излезе на улицата ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР