Журналист сменя Владо Карамазов в новия седми сезон на Сървайвър.

...
Журналист сменя Владо Карамазов в новия седми сезон на Сървайвър.
Коментари Харесай

Журналист сменя Карамазов в „Сървайвър” 7?

Журналист сменя Владо Карамазов в новия седми сезон на „ Сървайвър ”. Това са най-пресните злословия към формата, който потегля в края на февруари по Би Ти Ви. Тази година той се трансформира радикално и с изключение на, че участниците са подбрани повече като за сеирджийско предаване, в сравнение с като за предаване за оцеляващи, ще има ново лице. Актьорът се е отдръпнал поради новите продуценти от Турция. За мястото му бил определен публицист, най-вероятно от спортния отдел на Би Ти Ви, настояват осведомени.
Още от предходната година се приказва, че в Би Ти Ви обмислят да търсят нов водещ на мястото на Владо Карамазов. Досегашният продуцент Евтим Милошев държеше на артиста и с помощта на това той остана в сезон 6, който бе сниман във Филипините. Тази година обаче риалитито се прави от турци, които са избрали ново лице. Според неофициална информация това е публицист. Феновете считат, че е най-логично да е от спортния отдел на Би Ти Ви. Те всеобщо се надяват това да е атлетката Карин Околие, която се класира втора в „ Сървайвър ” 6, само че в това време са уверени, че сходен избор е едва евентуален. По-скоро ще е мъж.

Нищо чудно да изпратят Петър Бакърджиев, който е задоволително живописен, с цел да е водещ на сходно шоу. Засега обаче няма публична информация дали Бакърджиев фактически отпътува за Доминикана. Затова пък е несъмнено, че Владо Карамазов този път остава у нас. Много от почитателите на „ Сървайвър ” съжаляват за това, само че мнението им надали има значение. Миналата есен артистът снима втори сезон на сериала „ Дяволското гърло ”, който се чака да тръгне скоро по конкурентната Нова тв. При това състояние е меко казано нелогично да остане на работа и в Би Ти Ви.

След като си навлече основателни рецензии с избора на първата половина от участниците в риалитито – така наречен племе „ Известни ”, в която влизат хора като Благо Георгиев-Джизъса, Божана Кацарова и инфлуенсърката със противоречива известност Стефани Разсолков, която се съблича за пари, малкия екран продължи да копае дъното и с втората партида оцеляващи тази година. Това са така наречен „ Войни ”, които сякаш щяха да са непознати лица. Оказва се обаче, че и там е претъпкано с търсачи на популярност и неуспели кандидат-звезди, които са подготвени на всичко, с цел да блеснат. Първият е дизейнерът Едис Пала, който употребява всяка опция да се появи по малкия екран, в това число е готвил в „ Черешката на тортата ”. В групата е и младият футболист от „ Левски ” Цветелин Ставрев, както и следващата инфлуенсърка във формата. Тя се споделя Мария Обрейкова. Един от мненията, които фотографията й предизвика в обществените мрежи, гласи: „ Няма смисъл да го стартирате това предаване въобще... То стана обществен дом... ”. Коментарът е написан от мъж, тъй че няма по какъв начин да се счита, че се е появил под въздействието на женска завист.

В групата влиза и любопитна на тип русокоска , която афишира себе си за актьор. Нейното име е Златомира Опрова. Преди време е била показана на уеб страницата на Диана Алексиева – дамата на Захари Бахаров. Твърди се, че била другарка на Божана от „ Мастършеф ”, която е в тима на известните. Брокерът Павел Здравков, който също ще е „ войник ”, пък се оказа наследник на някогашния вратар на националния тим по футбол Здравко Здравков. Бащата също е пробвал шанса си в шоуто, единствено че в неговия трети сезон. Останалите във формата са гемологът Светослав Славчев, който се оказа брат на фолк артиста Константин, юристът Крум Цонев, акаунт мениджърът Елина Панайотова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова. Както наподобява, множеството са влезнали във формата с връзки, а не поради качествата си. Как ще се оправят в джунглата, занапред ще излиза наяве.

Както се очакваше, риалитито се трансформира в нов „ Биг брат ” освен поради вида участници тази година, само че и поради регламента си. То към този момент ще се излъчва съвсем в действително време, а феновете ще са единствените, които ще вземат решение кой ще продължи напред в надпреварата, кой ще отпадне и кой ще победи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР