Журналист направи поразителен коментар на кабинета на Николай Денков. Николай

...
Журналист направи поразителен коментар на кабинета на Николай Денков. Николай
Коментари Харесай

Журналист разплака Радев и компания: На фона на Гълъб Донев този кабинет е дрийм тийм

Журналист направи изумителен коментар на кабинета на Николай Денков.
Николай Денков не е реализатор на поръчки, виждам едно водачество в тежка обстановка. И би трябвало да си дадем сметка, че на фона на Гълъб Донев, да вземем за пример, този кабинет е дрийм тийм.
Това държавно управление е по-добро от предходните – в това няма никакво подозрение. Това разяснява в студиото на Българска национална телевизия журналистът Петко Георгиев.
Журналистът подчертава и върху Бюджета, към който има напълно друг метод, какъвто не сме виждали до момента, написа novini.bg.
Префокусирането върху приходите – това до момента не сме го виждали. Дали ще е сполучлив този метод – ще забележим, само че той формулира по един актуален метод казуса. Другото положително усещане, което му прави, е един съвременен метод във философията на вложение в човешкия капацитет, стартиран от обществения министър.
Сега е нужно да има механизъм и воля той да бъде доведен до реализация. България не се отхвърля от спазването на общоприети правила, само че по метод, който ще ни разреши да влезем в еврозоната в най-близко време, счита той.
Петко Георгиев уточни, че съгласно него локалните избори са трансформирали „ Продължаваме промяната “ в същински действителен съперник. И те по тази причина са огромният дразнител, тъй като стартират да се трансформират в действителен политически състезател, за разлика от „ Демократична България “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР