Жребиите за определяне на местата за продажба на сладолед и

...
Жребиите за определяне на местата за продажба на сладолед и
Коментари Харесай

Определят местата за продажба на сладолед и очила в Стара Загора

Жребиите за установяване на местата за продажба на сладолед и слънчеви очила в Стара Загора ще се състоят на 6 април. Определените места по одобрените схеми от основния проектант на Общината и критериите за присъединяване са налични на уеб страницата на администрацията, в секция Обявления. ( https://www.starazagora.bg/bg/obyavleniya )

Разполагането на краткотрайните преместваеми обекти за продажба на слънчеви очила е за времето от 15 април до 30 септември. Конкурсната документи може да бъде закупена до 16,00 часа на 26 март от Административно бюро „ Център “ (ул. „ Хаджи Димитър Асенов “ №22, източен вход). Цената на тръжните документи е 10 лв.. Жребият за 8-те места ще се състои на 6 април, от 14.00 часа, в Регионална библиотека „ Захарий Княжески “.

Тегленето на жребия за търговците на сладолед от хладилна витрина във краткотрайни преместваеми обекти ще бъде също на 6 април, в Регионална библиотека „ Захарий Княжески “, само че от 10.00 часа. Тръжната документи е с цена 10 лв.. Желаещите могат да закупят документите до 16.00 часа на 26 март, още веднъж в Административно бюро „ Център “. Разполагането на краткотрайните обекти ще бъде за интервала от 15 април до 30 септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР