Жозе Моуриньо не беше доволен след равенството на Тотнъм срещу

...
Жозе Моуриньо не беше доволен след равенството на Тотнъм срещу
Коментари Харесай

Нищо ново: Моуриньо хвали отбора си и критикува съдията

Жозе Моуриньо не беше удовлетворен след равенството на Тотнъм против някогашния тим на португалеца - Манчестър Юнайтед. " Шпорите " поведоха с попадение на Стивън Бергвайн преди почивката, само че Бруно Фернандеш изравни от дузпа в заключчителите минути. Моуриньо похвали своя тим и възнегодува от някои съдийски отсъждания.

" Някои неща ми харесаха, други - не. Доволен съм от настройката на тима, организацията, контрола на топката и това, че като цяло стояхме солидно на терена. Направихме мача сложен за Юнайтед. Не съм удовлетворен, че нямах опция да отвръщам съответно, когато противникът взе самодейността. Офанзивните ни футболисти се поумориха и към този момент не пресираха по този начин интензивно ", показа Моуриньо.

" Мисля, че нямаше дузпа за Манчестър Юнайтед. Недоволството ми е по-скоро към ВАР, тъй като в случай че съдията сгреши, системата би трябвало да поправи грешката му. Не съм удовлетворен и от самия Джон Мос, тъй като при втората обстановка в наказателно ни поле той трябваше да отсъди фаул в наша изгода, а вместо това даде дузпа. Тогава обаче ВАР се намеси правилно ", изясни Специалния.

Тотнъм е на 8-о място в класирането с 42 точки, а Манчестър Юнайтед заема 5-а позиция с актив от 46 точки. Премиър лийг 30 кръг, петък 19 юни  Тотнъм 1:1краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР