Жозе Моуриньо нахлу“ във Висшата лига през 2004-а година и

...
Жозе Моуриньо нахлу“ във Висшата лига през 2004-а година и
Коментари Харесай

Бивш бранител на Челси: За да впечатлиш Моуриньо, трябва да вкарваш по 6 гола на мач

Жозе Моуриньо „ нахлу “ във Висшата лига през 2004-а година и даже през днешния ден играчите, които работеха тогава с него в Челси, по време на първия интервал на португалеца при „ сините “, го помнят освен с методите му, само че и неговата неотстъпчивост.

38-годишният някогашен немски бранител Роберт Хут, който спря с футбола през 2018-а година в Лестър, си напомни интервала със Специалния на „ Стамфорд Бридж “.

„ Ако вниквате във взискателните стандарти на Моуриньо, той ще ви даде късмет. И по-късно ще ви даде късмет. Но се стигна до точка, в която в случай че направихте неточност, то изпадахте от състава. Това е повода той да е толкоз сполучлив “, изясни някогашният немски национал.

„ Създаваше тези основи и упованията към клуба се подвигаха всеки ден. Това не беше единствено това, което правехме по време на мачовете, а беше част от живота ни като играчи на Челси. Обичах го, почтено казано. За него беше или черно, или бяло, нямаше междинна работа. Не си припомням обаче да съм имал позитивна противоположна връзка от него. Това беше доста мъчно. Смятам, че трябваше да въвеждам по шест гола на мач, с цел да получа такава. Аз също обаче нямам проблем с анализирането на самостоятелното си показване “.

Той си спомни диалозите, които е водил с Моу. „ Имал съм един или два диалога с него, в които той ми сподели, че съм слаб в предния мач. Това обаче беше нещо належащо в този миг “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР