Жозе Моуриньо коментира видяното по време на вчерашния мач с

...
Жозе Моуриньо коментира видяното по време на вчерашния мач с
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Трябва да се примирим - Реал и Барселона са най-добрите!

Жозе Моуриньо разяснява видяното по време на вчерашния мач с Барселона от " Internationals Cup ", извоюван от каталунците с минималното 1:0.

Специалния изрази удовлетворение от качеството на дуела, а също по този начин навлезе и в по-дълбоки води по отношение на равнището на клубовете в Европа.

" Ако искаш да се сравниш с Реал (Мадрид) или Барселона, елементарно е да се съпостави равнището на играчите и качеството на тимовете. Но ние не играем в едно състезание, овен в случай че не се срещнем в Европа, по тази причина избираме да не се съпоставяме с тях. Предпочитаме да се съпоставяме с тимове от Висшата лига. В момента най-хубавите футболисти играят в тези два тима и би трябвало да приемем това за действителност, само че беше доста хубаво за нас да играем против тези два тима в предсезонната подготовка без напрежение и терзание за резултата. Просто да се опитаме да играем допустимо най-добре ", съобщи Моуриньо.

" Има единствено един Меси и единствено един Неймар. Няма двама. Суарес, Иниеста, Пике, Роналдо, Бейл, Модрич, Кроос, те са единствени. Те могат да играят единствено за един тим, няма по какъв начин да играят за два тима. Не можем да ги имаме, принадлежат на своите клубове. Един от моите играчи - Пол Погба, сподели това равнище ", добави португалецът.

 Нов гол на Неймар и Барса повали Манчестър Юнайтед в Съединени американски щати
Нов гол на Неймар и Барса повали Манчестър Юнайтед в Съединени американски щати

Барселона завоюва с минималното 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР