Жоез Моуриньо може да отнесе сериозна санкция и дълга дисквалификация,

...
Жоез Моуриньо може да отнесе сериозна санкция и дълга дисквалификация,
Коментари Харесай

УЕФА разследва Моуриньо

Жоез Моуриньо може да отнесе сериозна глоба и дълга дисквалификация, откакто УЕФА стартира публично следствие против него поради държанието му по време и след финала в " Лига Европа ", изгубен от неговия Рома с дузпи против Севиля.

Наставникът се забърка в куп кавги по време на драмата на " Пушкаш Арена ", като в един миг бе на път да предизвика и всеобщо меле на тъч линията. Изказванията му след срещата по адрес на британския арбитър Антъни Тейлър обаче също са били докладвани и съставляват нарушаване на член 15 от Дисциплинарния устав на УЕФА. " Ти си безспорен срам! Поне имитирай с физиономия, че те е позор! " са единствено част от нещата, които Мооуриньо е крещял в лицето на Тейлър в тунела на стадиона и на паркинга, до момента в който съдийската бригада се качвала в буса, с цел да се прибере в хотела след мача. Според британските медии пък държанието на Моуриньо е предизвикало италиански почитатели да се държат нападателно по отношение на съдиите и на летището в Рим след срещата, както и да засипят Тейлър и фамилията му с телефонни закани в дните след финала.

Носителят на трофея Севиля сигурно също ще отнесе наказване по член 55 от Дисциплинарния устав за нахлуването на испански почитатели на терена след победната дузпа на Монтиел.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР