Жизненият стандарт на българите ще се повиши през 2019-та, но

...
Жизненият стандарт на българите ще се повиши през 2019-та, но
Коментари Харесай

Ясновидка: Оставки в правителството на Борисов през 2019-а

Жизненият стандарт на българите ще се увеличи през 2019-та, само че едва и потокът от българи към чужбина няма да спре. Ще се появят трима крупни вложители и в случай че държавното управление им даде късмет, ще се открият нови работни места и няма да разчитаме единствено на еврофондове, с цел да имаме 3-4% стопански напредък. Това сподели Станка Ангелова, която се слави като една от ясновидките с най-точни прогнози.

В предсказанията си за 2018-та да вземем за пример тя сподели, че ще има митинги и кавги, че ще се стигне до министерски оставки, само че не и до събаряне на държавното управление.

„ И през Новата година протестната вълна няма да може да катурне кабинета „ Борисов “, твърди гадателката, която получава информацията от Акашовите зависи.

Способността си да вижда бъдещето, да скапва вълшебства и родови проклятия, получила след захапване от отровна змия. От лапите на гибелта я избавя прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения, написа уеб сайтът " Флагман ".

„ Този път Борисов ще си приключи мандата, в случай че ще и да е напук. И през 2019-та ще има министерски оставки. Хората, които са се провинили в нещо, той ще ги сменя незабавно, без да се замисли “, сподели Ангелова.

След като й бе заложен въпросът дали Димитър Николов ще завоюва още веднъж изборите за кмет на Бургас, тя сподели, че му се дават четири мандата, тъй като има задача, която би трябвало да довърши и градът ни да стане още по-хубав. Чудотворката от Златица обаче призна, че не знае какъв брой пъти е печелил изборите Николов.

Според нея за разлика от 2018-та, когато животновъдите проляха доста сълзи поради чумата и избитите им животни, през новата година няма да има избиване на добитъка в Странджа, само че пък сушата ще е огромна и добивите – ниски.

Тя пожела на всички да са здрави и по-борбени, да си отстояват правата и когато виждат, че ръководещите не вършат това, което би трябвало в името на народа, да не мълчат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР