Животът не винаги върви само нагоре. Има възходи и падения.

...
Животът не винаги върви само нагоре. Има възходи и падения.
Коментари Харесай

Магичен ритуал за избавяне от дългове

Животът не постоянно върви единствено нагоре. Има възходи и падения. И постоянно тези рухвания са съпроводени от купчина задължения, които от снежни топки се трансформират в лавини

Понякога не знаете по какъв начин да се справите с задължения, които сте натрупали, и по какъв начин да се върнете към естествения живот. Чувствате се като „ забили “ или по-скоро – като заслепени от ситуацията, в което сте. Има елементарен обред, който ще ви помогне да намерите вашата начална точка.

Редакцията на „ По пантофи “ споделя антична процедура, която ще ви помогне да се отървете от задълженията, които ви дърпат обратно.

КАК ДА съдебна експертиза ОТЪРВЕТЕ ОТ ДЪЛГОВЕ

В актуалния свят хората непрекъснато употребяват заеми и заеми. Това е нормална и доста комфортна процедура. Въпреки това не постоянно е допустимо да се изплатят отговорностите в точния момент. За да излезете от тази обстановка, би трябвало да извършите един елементарен обред.

Както всички ритуали за освобождение от нещо, тази процедура се прави на намаляваща луна. Всеки човек може да го извърши. Просто би трябвало да изберете ден, в който никой няма да ви безпокои. Ритуалът е доста елементарен и може да се направи вкъщи.

Настройте се, помълчете за известно време и съберете мислите си. След това вземете празен лист хартия и напишете сумата на дълга върху него. Не забравяйте да включите всички задължения, които имате.

След това би трябвало да отидете в банята или в кухнята, където има течаща вода. Отворете го по този начин, че от него да не тече вода, а да капе. Поставете дребен съд под капките, които изтичат. Може да бъде всяка чаша, купа или каквото имате на разположение. Важното е да е от стъкло, глина или дърво, и да не е от желязо. На дъното на определения от вас съд за ритуала поставете листче с написаната сума на дълга, или задълженията които имате.

Докато водата капе от чешмата и цялостни съда, повтаряйте тези думи: „ Капка по капка, дългът ми се събира, тежи ми. Това не ми разрешава да заспя и да си умря, през деня или нощем. Не ми разрешава да работя пълноценно, с цел да го изплатя. Ще кажа на водата, ще я помоля да събере моя дълг и да го отнесе със себе си към най-далечното място, в най-дълбоката вода. Разтваря се в безкрайна водна простор и ми върна щастието, отнемайки тъгата. Така да е!

Трябва да повтаряте тези думи, до момента в който съдът, който сте избрали, се изпълни изцяло. След това водата дружно с листчето хартия, на което са изписани вашите отговорности, би трябвало да се излее и да се зарови в земята. Ако това не е допустимо, тогава можете просто да го изсипете в тоалетната и да пуснете водата. Така приключва ритуала.

Нещата би трябвало да се подобрят скоро по-късно

В близко бъдеще ще можете да се отървете от дълга. Също по този начин би трябвало да запомните, че никакви ритуали няма да оказват помощ, в случай че не вършиме нищо. Много е значимо след ритуала да насочите всичките си старания към справяне с задълженията и проблемите допустимо най-скоро. След осъществяването на този обред ще ви бъде доста по-лесно. Късмет!

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР