Животът на звездите не е нито толкова лесен, нито толкова

...
Животът на звездите не е нито толкова лесен, нито толкова
Коментари Харесай

Племенникът на Рики Мартин: Вуйчо ми ми посяга сексуално

Животът на звездите не е нито толкоз елементарен, нито толкоз безпроблемен, колкото наподобява на пръв взор. Напоследък Рики Мартин е добър образец за това.

В края на предишния месец някогашната му мениджърка Ребека Дръкър заведе дело против него за неизплатени комисионни. А по-късно стана ясно, че му е издадена и ограничаваща заповед, само че без да излиза наяве от кого. Причината: обвинявания в домашно принуждение, които изпълнителят не се поколеба да отхвърли.

Сега към този момент разбираме и защо тъкмо става въпрос. Оказва се, че тези обвинявания идват от племенник на Рики Мартин, който твърди, че двамата са имали полови връзки в продължение на 7 месеца.

Каква е истината следва да разберем, само че юристът на Рики Мартин побърза да отхвърли, че клиентът му е забъркан в инцест. Според него, въпросният племенник Денис Санчес страда от душевен проблеми, а Мартин в никакъв случай не е и не би имал интимна връзка със собствен родственик.



Според юриста на артиста въпросният племенник страда от душевен проблеми

Адвокатът на изпълнителя споделя пред Entertainment Weekly, че тези обвинявания освен са погрешни, само че са и отвратителни. Изразява и очакванията си, че племенникът на Рики Мартин ще получи нужната помощ, с цел да се оправи с психологичните си проблеми.

Рики Мартин може да получи до 50 години затвор за блудничество съгласно законите на Пуерто Рико, в случай че се потвърди, че племенникът му не лъже.

50-годишният Рики Мартин има четирима братя и една сестра. През 2017 година той подписа брак със брачна половинка си Джуан Йосеф, а двамата отглеждат четири деца.

Очаква се делото за блудничество и тормоз да стартира на 21 юли в Пуерто Рико, когато Даниел ще дава отговор на въпроси от арбитър.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР