Животът на Ива се променя за броени минути, след като

...
Животът на Ива се променя за броени минути, след като
Коментари Харесай

Ще се измъкне ли Ива от ареста в Братя

Животът на Ива се трансформира за броени минути, откакто е задържана от Черкезов и Давидова в дома на Лора, където краткотрайно се укрива. Тя още е в потрес и на идната заран, когато при нея идва юрист Тодоров, изпратен от Карамитев да поеме отбраната й. Адвокатът до момента няма изгубено дело и смята, че обвиняванията против Йосифова са косвени, което му дава увереността да твърди, че може да я измъкне от ареста. Тодоров има единствено едно само изискване. Какво е то, има ли по какъв начин Ива да го извърши и ще бъде ли пусната на независимост?

Антимафиотите са сигурни, че с наличните доказателства са в положение да задържат Ива в ареста единствено за несъмнено време. Те познават работата на юриста, който ще я пази и са наясно, че им трябват още аргументи да удължат задържането й под стража. За голямо страдание на следователите, все по-малки стават възможностите да проговори другата задържана – Мариета Иванова, което несъмнено би помогнало и за случая на Ива. Ще проработи ли концепцията на контрольор Михайлов да притисне Мери Месарката посредством нов очевидец, който може да се окаже основен и за двата значими ареста? И какъв непредвиден поврат ще настъпи в обстановката в последния миг?
-->
Минавайки, без предизвестие, през дома на Сандо, Елена попада в изненадваща обстановка, която ще я сложи пред ненадейно тестване. Тя научава неприятна вест и би трябвало бързо да направи своя избор, който може да промени всичко за един момент. Елена се впуска в провокацията и взема решение да работи самоуверено до дъно. Пред каква истина се постанова да се изправи и по какъв начин тя ще промени проектите и желанията й отсега нататък?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР