Животът на фамилията Путин винаги се е пазил в строга

...
Животът на фамилията Путин винаги се е пазил в строга
Коментари Харесай

С кого живее бившата жена на Путин

Животът на семейството Путин постоянно се е пазил в строга загадка от обществото. Снимки на децата на съветския президент рядко се появяват в медиите, а за дамите до себе си той в никакъв случай не приказва.

Официално Владимир Путин е сключвал брак единствено веднъж. С половинката си Людмила Путина прекарват дружно 30 години и отглеждат две деца. Една вечер обаче, най-неочаквано за съветското общество, по време на сценичен антракт президентът застава пред публицистите и оповестява, че двамата с Людмила се развеждат. " Това бе общо решение, бракът ни е завършен ", декларира президентът на Русия.

Людмила и Владимир Путин се срещат в Ленинград и се женят единствено няколко месеца след запознанството си през 1983 година Местят се в Източна Германия, където той стартира работа като офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР). След рухването на Желязната завеса се прибират в Русия, където Путин започва забележителния си път към върха на властта, написа " Флагман ".

През годините на Людмила ѝ е доста мъчно да схване уговорките на един от най-влиятелните политици в света. Според околните им тя постоянно е стояла на назад във времето, а редица считат, че дълго време е живяла като една обичаща жена, която обаче не е обичана.

Всъщност обществено Владимир Путин в никакъв случай не е показвал непосредственост към брачната половинка си. По време на мандата си той съвсем в никакъв случай не я взема на публични събития. Людмила рядко се появява до брачна половинка си, а даже когато го прави, просто хвърля взор към камерите на фоторепортерите и си потегля. Не ѝ е разрешено да приказва и да дава изявленията. Президентът постоянно пътува без първата дама, а тя е натоварена да се грижи за двете им дъщери и да гледа в профил светските изяви на водача.

Руският президент и към този момент някогашната му брачна половинка имат две дъщери – Мария, родена през 1985 година, и Екатерина, родена през 1986 година За тях обаче не се знае съвсем нищо.

За Русия разводът на президента Путин и Людмила през 2013 година пристигна ненадейно и провокира медиен скандал за месеци напред. След формалния завършек на едно от най-важните фамилии в страната Людмила спря да се появява обществено. Появиха се клюки, че даже се е преместила в манастир. В едно от дребното изявленията, които рускинята е давала след края на брака си, тя признава, че животът ѝ с Владимир Путин не е бил приказка.

И до момента в който съветското общество вярваше, че изтормозената Людмила се е изолирала в манастир след живота си с президента, то тя най-неочаквано изненада всички, омъжвайки се още веднъж за 20 години по млад от нея мъж.

Тя даже е приела името на новия си брачен партньор, предприемача Артур Очеретни, а първите им фрагменти дружно са на летище " Хийтроу " в Лондон. Вторият ѝ брачен партньор е предприемач и ръководител на управителния съвет на фондация " Център за развиване на междуличностни връзки ", чийто патрон е самата Людмила.

Тя даже учреди литературна премия и издателство, ръководени от организацията. Според медиите сега двамата живеят в първокласна вила на френското крайбрежие. Имението е на стойност повече от шест милиона евро. Тя е купена през декември 2013 година - шест месеца след развода на Владимир и Людмила Путини. Въпреки това съгласно публицисти вилата е била в реституция в продължение на няколко години. Очеретни е притежател на още няколко първокласни парцела. Организацията му се намира в къща, в която се счита, че Лев Толстой е написал великата си творба " Война и мир ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР