Живо и здраво да е четвъртото дете на Светлана Гущерова

...
Живо и здраво да е четвъртото дете на Светлана Гущерова
Коментари Харесай

До гуша му дойде! Добромир Гущеров кипна: Ето как "честити" на Светлана четвъртото раждане!

Живо и крепко да е четвъртото дете на Светлана Гущерова и Християн Гущеров. Както към този момент разбрахме, то е момиче, а родителите му избраха името Валентина. Така къщата се снабди с две момченце и две момиченца, а русокоската даде обещание да не ражда повече.

Е, изцяло й имаме вяра, че ще се спре, изключително откакто се разбра метода, по който Гущеров - старши е " честитил " на родилката за следващото си внуче. Добромир Гущеров е избеснял - безусловно, съгласно разкритията на хора от близкото му обграждане. Той декларирал, че му е пристигнало до гуша да слуша и чете по какъв начин хората се подиграват с него и сина му, който с изключение на да прави деца като заек, с друго не можел да се похвали.

" Хвана я тая, т.е. тя го хвана и си мисли, че като усъвършенства международния връх по размножаване, ще види какво - пари ли, коли ли, завещание ли?! Такива като нея са ми ясни от дълго време, тъпо, че на сина ми не са, въпреки да се е занимавал единствено с отрепки до момента. Наследство ще видят дръжки! Като желаят пари, да си ги изкарат сами ", беснеел с право Добромир Гущеров.

И добавил, че е извънредно време семейство Християн и Светлана да покажат, че могат да вършат неща и отвън леглото. Защото и ромите във Факултета и Столипиново раждат по десетина дечурлига, което не е изключително достижение.

Е, ясно е, че реакцията на Добромир Гущеров е " сплескала " мераците на Светлана, която все си мислеше, че някой ден наивният дядо ще " клекне " пред толкоз доста внучета, само че сметките й излязоха кривички.

Тагове: Добромир Гущеров Светлана Гущерова Християн Гущеров Валентина бебе раждане
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР