Живко Коцев означава, че е човек – първо глупав, зависим,

...
Живко Коцев означава, че е човек – първо глупав, зависим,
Коментари Харесай

Обидиха Живко Коцев публично: Този е пълно недоразумение! Глупав, зависим, слабохарактерен…

Живко Коцев значи, че е човек – първо малоумен, подвластен, слабоволев, и каквото желаете по-нататък. Това е цялостно неразбирателство и аз не знаех, че го е предложил Атанасов. Действително това е тъкмо човек, който ген. Атанасов обича – този човек нямаше да пази страната. Този човек щеше да пази ползите на Атанасов.
Така някогашният народен представител от ГЕРБ и някогашен ръководител на Комисията по досиетата Методи Андреев разяснява обяснението на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи, че е контактувал с контрабандисти „ от почитание към Бойко Рашков “.
В предаването „ ЕвроДикоФ “ Андреев показа мнението си по отношение на обстановката в Министерство на вътрешните работи и страната.
Странно е държанието на Демократична България. Не може да защитаваш Живко Коцев, който е една безспорна идея пердута, а в това време за Петър Петров аз не съм чул някой да каже нещо. Този човек за какво го уволниха – какво е направил той? Това е сигурен симптом, че сред мафиотските групировки в България към този момент има контракт. Ние към този момент имаме купола. Купола има президентски хора, има хора на мутрата и хора на Шиши, безапелационен е анализаторът.
Защо не сменят, примерно, хората, назначени от президента. А за какво президентските началници в службите не смениха нито един от назначенията на Борисов и Шиши през тези 15 години, през които този тандем ни ръководи?, попита някогашният народен представител.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР