Живеещи на улица Петър Стоев“ в Пловдив излязоха на протест

...
Живеещи на улица Петър Стоев“ в Пловдив излязоха на протест
Коментари Харесай

Напрежение в южната част на Пловдив!

Живеещи на улица „ Петър Стоев “ в Пловдив излязоха на митинг тази заран, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Хората са недоволни от проточилия се безобразно дълго ремонт и проведоха проява с вяра управляващите най-сетне да чуят за казуса им и да подхващат ограничения.
Жителите от региона блокираха кръстовището сред бул. „ Никола Вапцаров “ и улица „ Михалаки Георгиев “ от 7,30 ч. Хората не скриха голямото си отчаяние най-много поради неналичието на надзор. На моменти напрежението и нервите взимаха връх.
Улицата е разкопана от месеци за замяна на водопровода и канализацията. Новите тръби са поставени, само че не са заровени. Смрадта от фекалии е непоносима поради топлото време, а жителите настояват, че от много дълго време не са виждали служащи на обекта. По проект ремонтът на „ Петър Стоев “ би трябвало да завърши доникъде на 2024 година.
Ремонтът на улица „ Петър Стоев “ е част от огромния план на ВиК за създаване на Южния обходен колектор на стойност 100 милиона лв.. Обектът се извършва от ДЗЗД „ Еко план Пловдив “. В консорциума вземат участие „ Интерхолд “, „ ТЕС кънстракшън груп “ (по настоящем „ Парсек билд “) и „ ВиК Инфраструктурно планиране “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР