Живеем в общество, пълно с глупави разбирания, където истинските факти

...
Живеем в общество, пълно с глупави разбирания, където истинските факти
Коментари Харесай

20 секс факта, с които изумително много хора не са запознати

Живеем в общество, цялостно с глупави разбирания, където същинските обстоятелства рядко намират място в мозъците на хората. Това е най-очевидно, когато приказваме за гениталиите си. Това не е единствено тъжно, само че може да бъде и рисково.

„ Пакетът “ не е симптом за нищо. Изследвания са потвърдили, че размерът на пениса в отпуснато положение няма връзка с дължината на ерекцията.

Въпреки изказванията на родителите ви, че младежите през днешния ден водят разхлабен метод на живот и прекомерно постоянно се отдават на секс без обвързване, през 2014г изследване разкрива, че няма смяна в половото държание измежду младежите. Младите през днешния ден не вършат нищо, което техните родилите да не са правели едно време.

Някои одобряват много съществено изказванието, че сексът преди мач или съревнование въздейства на представянето. При една секс сесия обаче не се изгарят задоволително калории, с цел да изтощи физически спортиста, даже в противен случай – сексът може да работи успокояващо. Ако поради секс се губи сън, това може да повлияе на концентрацията, само че на процедура това важи за всичко останало – от купони до гледане на клипове с котки в интернет.

Според лекарите, афродизиаци като шоколад, банани и стриди не работят. Неща като фенилетиламин и селен в шоколада и стридите са ефикасни единствено при хора, при които те липсват. Това значи, че в случай че сте полово здрави, тези храни няма да ви повлияят.

Оргазмът и еякулацията при мъжете са две разнообразни неща. Един мъж може да еякулира и да не изпита оргазъм или да получи изсъхнал оргазъм, при който не изхвърля сперматозоиди.

Независимо какъв брой талантлив е един мъж, пенисът не може да премине през матката и околоплодната течност, с цел да нарани бебето.

Не единствено мъжкият оргазъм е значим, когато става въпрос за правене на бебета. Учените знаят доста малко за еволюционното предопределение на женския оргазъм. Открили са обаче връзка сред женския оргазъм и задържането на спермата. Има теории, че контракциите по време на оргазъм придвижват спермата, а възбудата понижава киселинността във вагината, което дава по-големи шансове за оцеляване на сперматозоидите.

Според изследване измежду дамите, най-честите женски полови мечти са секс на странни места, орален секс, доминиране, връзване и колективен секс.

Изследване от 2013г демонстрира, че практикуващите БДСМ са по-здрави душевен от средностатистическия човек.

Не всеки мъж може да се научи по какъв начин да задържа еякулацията си. Секс терапевти споделят, че някои имат преждевременна еякулацията по рождение и би трябвало да я управляват благодарение на медикаменти.

По-малко от половината дами кървят по време на първия полов контакт. Дали ще има кръв и болежка варира от жена на жена и зависи от неща като навлажняване и възбуденост.

ХИВ не е смъртна присъда. В реалност един 20-годишен човек, живеещ с ХИВ в Северна Америка, има междинна дълготрайност на живота още 51.4 години с вярната терапия.

Не търсете именитата G-точка. След проучване на събирана 60 години информация, учени са заключили, че няма „ магическо копче “, което да даде на дамата оргазма на живота й.

Еректилната дисфункция не е проблем единствено на възрастните мъже. Всъщност всеки пети, лекуван от това положение, е на възраст под 40 години.

Оралният секс никога не е безвреден. Дали вършиме или ви вършат орален секс, не сте застраховани от полово излъчени заболявания.

Ако не я докарате до оргазъм посредством вагинален секс, не значи, че не го вършиме както би трябвало. Всъщност единствено четвърт от дамите признават, че доближават до оргазъм единствено посредством навлизане. Повечето имат потребност от спомагателна стимулация на клитора, ръчно, орално или благодарение на играчки. Комуникацията е ключът.

ХИВ-позитивните дами могат да бъдат майки. Всъщност 98% от случаите те раждат здрави бебета, в случай че следват лекарските указания и получават нужното лекуване.

Женската еякулация или по този начин нареченият „ скуърт “ в действителност е урина. Учени се изследвали дами, изпитващи такава еякулацията и във всеки от случаите, по време на половата възбужда пикочният мехур се изпълвал видимо… и несъзнателно се изпразвал. С други думи, дамите не могат да управляват пикочния си мехур по време на оргазъм.

Чували ли сте за правилото за секс на трета среща? Всъщност при множеството двойки сексът се случва сред 9-та и 18-та среща.

Популярен мит е, че дамата не може да забременее по време на цикъла си. Поради непредвидимото време на овулацията обаче, както и обстоятелството, че спермата може да живее в тялото няколко дни, това е изцяло допустимо.

 

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР