Жителят на Московска област Дмитрий Киселев е известен като незаконен

...
Жителят на Московска област Дмитрий Киселев е известен като незаконен
Коментари Харесай

Руски екстрасенс полудя! Какво му казала Ванга за Русия

Жителят на Московска област Дмитрий Киселев е прочут като противозаконен наследник на известния руски екстрасенс Волф Месинг. Според него той има някои душевен качества, които е наследил. 

Наскоро Дмитрий сънувал оракулски сън, в който му се явила известната врачка Ванга. Дмитрий Киселев разказал, че няколко седмици е пазил в загадка пророческия сън с Ванга, пишат организациите. 
-->
„ Ванга ми се яви като жива. Всичко беше толкоз реалистично, че даже не можех да различа съня от действителността. Беше в черна рокля, косата й беше разрошена. В едната й ръка гореше огън, а от другата течеше вода ", показа Дмитрий Киселев. 

Според извънбрачния наследник на Месинг по-късно Ванга незабавно заговорила за ориста на Русия. " Мога да повторя нейния монолог буквално. Ще има борби, ужасни борби. Но Русия ще устои, Русия ще бъде първа, всички ще я почитат. След тази фраза Ванга протегна ръце напред и ги затвори в гърдите си, като потуши огъня с дланта си с вода “, спомня си Дмитрий.

Мъжът признава, че ясновидката му е разказала и други обстоятелства за бъдещето на страната, само че към момента не е подготвен да приказва за всичко. В същото време той е сигурен, че предсказанието на Ванга ще се сбъдне, написа Блиц.. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР