Жителка на САЩ, която мнозина приемат за сестра на собствения

...
Жителка на САЩ, която мнозина приемат за сестра на собствения
Коментари Харесай

Тайните на 43-годишна, която изглежда на 19

Жителка на Съединени американски щати, която мнозина одобряват за сестра на личния й наследник, показа тайната на нейната неувяхваща си хубост, пише Daily Mail.

43-годишната Марсела Иглесиас от американския щат Калифорния постоянно е бъркана със сестрата на 19-годишния си наследник Родриго. „ Непознатите в магазините и по улиците не имат вяра, че съм му майка “, споделя дамата. Тя призна, че е удовлетворена да чува многобройни похвали от непознати и споделя, че наподобява млада благодарение на козметиката.

За първи път Иглесиас се записва за процедури на 30-годишна възраст. След това тя минава курс на лекуване със стволови кафези, с цел да се отърве от мастните натрупвания по корема и краката си. Всяка година харчи хиляди долари за лифтинг на лицето, ботокс на устните и скулите. За да наподобява освен на 19 години, само че и да усъвършенства здравето си, тя се отхвърля от пушенето и стартира да се храни вярно.

Иглесиас постоянно прекарва време с връстниците на сина си младеж. Тя се пробва да е в крайник с времето и да се облича съвременно. „ Разбира се, аз не съм елементарна майка. Но Родриго даже го харесва. Прекарваме доста време дружно, той ми споделя за актуалната просвета. Понякога ми се коства, че той ми е брат, а не наследник ”, признава американката.

По-рано беше обявено за 101-годишен мъж от Съединени американски щати, който разкри тайната на своята младост. Той счита здравословния метод на живот и желанието постоянно да бъде в крайник с времето като ключ към своята „ безконечна “ младост, написа лента.ру.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР