Жителка на английското графство Бъркшър разкри тайните си за вечна

...
Жителка на английското графство Бъркшър разкри тайните си за вечна
Коментари Харесай

Вечно млада баба разкри малките си тайни за секси тяло /снимки/

Жителка на британското графство Бъркшър разкри тайните си за безконечна младост. 53-годишната Трейси Белинда е разведена. Има три деца и две внучета.
За да се поддържа във форма, през две седмици британката отделя по час от времето си за спа процедури.
"Обичам стаята за релакс, в която има едва осветяване и кревати с пяна - постоянно задрямвам там! След това седнал съм в сауната с дейна подмладяваща маска на лицето с екстракти от ягода и киви, с цел да хидратирам кожата си.
Завършвам в ледения басейн и джакузито. Това ме избавя от напрежението в работата ", признава тя.
А преди да излезе на улицата, постоянно си поставя овлажнител и слънцезащитен крем, с цел да не форсира процеса на стареене на кожата. Ценният урок Трейси е научила от майка си, написа "Дейли мейл ".
"Напоследък става все по-трудно да останеш във форма, изключително в региона на корема. Затова започнах да спортувам пет пъти седмично.
Харесвам интензивните интервални тренировки: върша упражнението за 30 секунди, а по-късно 30 секунди почивам ", споделя британката.
Миналата година Белинда се е подложила на хормонално-заместителна терапия. „ Научих за нея от телевизионната водеща Карол Вордман. Тя призна в едно изявление, че лечението й е помогнала да се оправи със признаците на менопаузата ", споделя още британката.
"Само след седмица се почувствах доста по-енергична, либидото ми се увеличи, няма горещи талази... Отново съм на 30 години! ", споделя тя.
Веднъж месечно в дома на британката идва козметик.
Специалистът й прави масаж на лицето, гърба и главата, а също по този начин употребява специфични тамяни, които й оказват помощ да се оправи със напрежението.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР