Жителите на Бузовград излизат на протест. Хората са възмутени, че

...
Жителите на Бузовград излизат на протест. Хората са възмутени, че
Коментари Харесай

Жителите на Бузовград излизат на протест


Жителите на Бузовград излизат на митинг. Хората са възмутени, че, който седна зад кормилото пийнал и дрогиран и прегази 14-годишно момче, след два месеца арест е освободен под парична гаранция.

57-годишният Димитър Косев, който навръх 12 ноември, към този момент е на независимост. Това е станало на 6 януари. Мъжът е под парична гаранция от 3000 лева – такова е решението на наблюдаващият прокурор.

Хората са гневни и това е изцяло обяснимо. „ Възмущава ни обстоятелството, че присъдата е неуместна. Възмущава ни това, че един през днешния ден коства 3000 лева това е срамотия. Тези 3000 лева да ги вземат и да видят, какво могат да създадат с тях. Ще могат ли с тях да върнат живота на детето. Майка му прекара празниците на гробищата “, споделя Венета Узунова.

Димитър Косев живее в прилежащото село Розово, което е единствено на няколко километра от Бузовград. Той се придвижва свободно. Ходи до магазина и хората го виждат всекидневно. Те считат, че това е извънредно обидно – най-много към фамилията на 14-годищшно момче. Всички се чудноват, какво ще бъде реакцията на майката при срещата с Косев.

Днес се провежда митинг пред Съдебната палата в Казанлък.

Вижте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР