Жители на Тракия ще се включат в събота в националната

...
Жители на Тракия ще се включат в събота в националната
Коментари Харесай

Доброволци чистят Лаута

Жители на " Тракия " ще се включат в събота в националната акция „ Да почистим България дружно “ с огромна акция в парк „ Лаута “ и прилежащите зелени площи. Много доброволци са изявили предпочитание за присъединяване. Сред тях са чиновници на районната администрация, частни компании, жители и деца от Таекуон-до клуб - Пловдив.

Кампанията стартира от 10 часа в парк „ Лаута “ /до барбекютата/, където ще бъде и кметът на „ Тракия “ Костадин Димитров. На всички искащи ще се раздават чували и ръкавици в парка и в постройката на кметството на бул. “Освобождение “ №63. От Община Пловдив оповестиха, че разчистване ще има в парковете " Чайка ", " Каменица ", на ул. " Богомил " и " Изгрев ", в междублокови пространства във всички региони на Пловдив, а също по този начин на „ Сахат тепе ”.

Инициативният комитет за избавяне на парка до хотел " Санкт Петербург ", чийто ръководител е Асен Костов, също желае да почисти зелените площи. Паркът към момента не е окосен макар обещанието на кмета на града, обещано през юни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР