Жители на Истанбул отменят резервации за почивка, за да участват

...
Жители на Истанбул отменят резервации за почивка, за да участват
Коментари Харесай

Турците масово ще гласуват на изборите в Истанбул

Жители на Истанбул анулират резервации за отмора, с цел да вземат участие в повторните избори за кмет на метрополията на 23 юни, оповестява в. "Хюриет дейли нюз ", като се базира на ръководителя на Асоциацията на турските туристически организации Фируз Баглъкая.

След като Висшата изборна комисия подреди повтаряне на изборите за кмет на Истанбул на 23 юни, 90 % от създалите резервации за отмора са поискали да анулират туристическите си пакети или да трансформират датата за отмора, е показал Баглъкая пред Анадолската организация.

Той е декларирал, че клиентите могат да си получат в цялостен размер импортираните пари, в случай че анулират пътуването си три дни преди началото на почивката, в случай че имат застраховка за анулация на пътешестване.

Висшата изборна комисия анулира в понеделник резултатите от изборите за кмет на Истанбул, създадени на 31 март, на които претендентът на ръководещата Партия на справедливостта и развиването Бинали Йълдъръм претърпя проваляне от Екрем Имамоглу от опозиционната Народнорепубликанска партия. ВИК се произнесе в интерес на Партията на справедливостта и развиването на президента Реджеп Тайип Ердоган, която оспорва резултата от изборите за кмет в Истанбул и твърди, че вотът е бил белязан от нередности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР