Жител на щата Луизина (САЩ) е заснел свещеник, който прави

...
Жител на щата Луизина (САЩ) е заснел свещеник, който прави
Коментари Харесай

Спипаха свещеник как бива доминиран от две жени в развратна тройка

Жител на щата Луизина (САЩ) е снимал духовник, който прави секс с две дами пред олтара на църквата, в която е проповядвал. Заради дейностите си той е бил неотложно освободен от уговорките си на духовник, предадоха американските медии.

Свещеникът е бил сниман в миг на " садомазохистичен акт " с двете дами, които били в ролята на преобладаващи. Случката е от католическа черква в покрайнините на Пърл Ривър в Луизиана.

На мястото бил извикан полицейски патрул, който задържал тримата " грешници " – Минди Диксън (41 г.), Мелиса Ченг (28 г.) и свещеникът Травис Кларк (37 г.). Срещу тях е било повдигнато обвиняване за ексхибиционизъм, защото църквата се смята за обществено място.



Задържаните за " садомазохистичен акт " - Мелиса Ченг, Травис Кларк и Минди Диксън

Непосредствено след ареста на тримата, архиепископ Грегъри Аймонд изясни, че държанието на свещеника е било " тъпо ", а оскверняването на олтара в църквата е било " демонично ", заради което " не е имало различен избор, с изключение на олтарът да бъде изгорял ".

След обзор на материалите окръжната прокуратура промени обвиняването от ексхибиционизъм на вандализъм. В хода на процеса Травис Кларк се призна за отговорен и получи тригодишна присъда, плюс санкция от 1000 $.

Минди Диксън и Мелиса Ченг също се признаха за отговорни, само че получиха единствено две години условно.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР