Жител на американския щат Калифорния научил за съществуването на брат

...
Жител на американския щат Калифорния научил за съществуването на брат
Коментари Харесай

Прогноза за времето събра разделени от детинството братя


Жител на американския щат Калифорния научил за съществуването на брат си с помощта на прогнозата за времето , заяви Daily Mirror.

Един ден, до момента в който гледал прогнозата за времето, Ранди Уейтс забелязал мъж на име Еди Уейтс, който бил интервюиран. Американецът се обадил на щерка си и я помолил да огледа мъжа със същата фамилия . „ Видях чертите на лицето на Еди и осъзнах, че той в действителност доста наподобява на татко ми в очите. Направих изследване, открих името му, изследвах всичко, което можах “, изясни момичето.

В резултат на това се оказа, че Еди е брат на Ранди . Мъжете се свързали и си разменили фотоси. Благодарение на Еди брат му най-сетне съумя да види по какъв начин наподобява татко им, който в никакъв случай не е срещал . След имейл другарство и по телефона, намерилите се братя се срещнали на 6 февруари.

Our coverage just ran in the 5pm show, but you can catch this incredible story — and the very special in-person meeting between these two brothers — again tonight on at 10.
— Stephanie Lin (@StephanieLinTV)

Оказа се, че братята са израснали единствено на 50 километра един от различен . „ Всичко това наподобява нереално: имам освен брат, само че и семейство, за чието битие даже не подозирах. Просто е неописуемо. Не е за поверие “, призна съвсем онемелият Ранди.

По-рано беше обявено, че сестрите Тайн и Уиър се събрали още веднъж в старешки дом в британския град Хебърн след съвсем 10-годишна разлъка. Сега родственици живеят на един етаж и постоянно си приказват на чаша кафе с десерт.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР