Жестоко убийство е извършено в ж.к. Възраждане в Бургас снощи,

...
Жестоко убийство е извършено в ж.к. Възраждане в Бургас снощи,
Коментари Харесай

Мъж закла друг при пиянска свада

Жестоко ликвидиране е осъществено в ж.к. " Възраждане " в Бургас нощес, оповестява Флагман.БГ, като цитира източници от полицията.

Престъплението е осъществено към 22 ч. на ул. " Ивайло " 54 в квартира, населявана от 57-годишен мъж от средецкото с. Дюлево. Името му е Стоян, научи Флагман.бг.

На посетители му е бил бургазлия, с който седнали да се почерпят. Между домакина и госта му е зародил междуличностен спор. 57-годишният мъж изкарал сгъваемо ножче и наръгал бургазлията в региона на гърдите.

Дошлите на място полицейски чиновници, които получили сигнал за скандал сред мъже в нетрезво положение, открили натрупа на мъж на междинна възраст и следи от кръв в региона на гръдния панер. Констатирано е, че тялото е на 40-годишен бургазлия, с малко име Живко.

След осъщественото действие домакинът се отправил в незнайна посока, като забелязвайки полицейски патрул в региона на Новата поща, се предал.

Задържан е за период от 24 часа. Извършени са голям брой процесуално следствени дейности, измежду които оглед на местопрестъпление, разпити, конфискувано е оръжието с което е осъществено убийството, назначени са голям брой експертизи и други По случая е формирано досъдебно произвеждане.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР