Жестока трагедия се е разиграла снощи в бл. 60 на

...
Жестока трагедия се е разиграла снощи в бл. 60 на
Коментари Харесай

Крясъци огласиха Бургас! 24-г. младеж причини немислимото на майка си, след това полетя от 8-мия етаж

Жестока покруса се е разиграла нощес в бл. 60 на бургаския жк „ Меден рудник ” откакто 24-годишният Едриан се е самоубил след скок от 8-ия етаж. До съдбовния свършек се е стигнало след огромен фамилен скандал, написа Флагман.БГ.
Съседи описват, че още преди 18:00 ч. чули крясъци от междинния апартамент на 8-ия етаж, които траяли с часове. Целият вход безусловно кънтял.
Според очевидци се скарали синът Едриан и майка му Таня. Това не било нещо ново, защото и в предходни дни са се чували кавги.
Снощи обаче напрежението ескалирало. Около 21 ч. майката решила да потърси протекция от полицията.
На място се отзовали три полицейски патрула от Четвърто РУ-Бургас. Синът се заключил в кухнята на гарсониерата и отказал да излезе.
Полицаите разкрили в жилището Таня с разцепена глава. Още преди да създадат каквото и да е било по задържането на Едриан, той отворил прозореца и скочил от 8-ия етаж. След удара в земята е умрял на място.
Тялото е откарано в бургаската морга. Предстои да се направи експертиза, с цел да се откри дали в кръвта на младия мъж има съществуване на алкохол или опиати. Майката Таня и през днешния ден бе в потрес от случилото се.
Тя е прегледана в болничното заведение и освободена за домашно лекуване. Цяла вечер е давала показания пред служителите на реда за случилото се.
Оказа се, че това не е бил първият скандал със сина ѝ. „ Утре ще го погребем. Светло му небе! Трагедията за всички е огромна “, споделя Таня.
Преди към година и половина тя е изгубила и брачна половинка си, който имал бизнес в областта на отглеждането на животни. Оставил като завещание солидна сума пари, с които тя и синът ѝ се изхранвали в последните месеци. Таня има и по-голяма щерка, която е щастливо женена.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР