Жесток скандал се разрази в сутрешния блок на БНТ между

...
Жесток скандал се разрази в сутрешния блок на БНТ между
Коментари Харесай

Водещият се видя в чудо! Свиреп скандал между известни политоложки в ефир: Смени малко тона!

Жесток скандал се развихри в утринния блок на Българска национална телевизия сред политоложките проф. Румяна Коларова и доцент Мария Пиргова.

Двете бяха поканени да разясняват горещите тематики в страната ни.

Но още при започване на диалога тонът сред тях се изостри.

Първата тематика беше разногласията за шефове на комисии в Народното събрание.

Доц. Пиргова съобщи, че най-малко на 4 партии трябват да бъдат заменени водачите и че сигурно отиваме на предварителни избори, които би трябвало да се проведат по различен метод и с разнообразни хора.

„ Аз, несъмнено, не съм съгласна с това, което приказва г-ж Пиргова. Прочистването и промяната го видяхме преди една година и видяхме какъв беше резултатът. Само зложелател може да пожелае на парламентарните партии да си сменят водача “, заяде се незабавно проф. Коларова.

Пиргова се опита да й отговори, само че в действителност двете започнаха да се прекъсват и да приказват една през друга.

След това двете влязоха в изострен спор, тъй като Пиргова разгласи, че не може в този момент най-важните тематики да са даването на оръжия за Украйна и примането ни в Еврозоната. „ Това са съдбоносни тематики сега “, отвърна Коларова.

„ Въпросът за Еврозоната вълнува бизнеса, не хората “, съобщи Пиргова. „ Хайде в този момент, не сме икономисти, с цел да приказваме по тази тематика “, прекъсна я другият посетител в студиото.

„ Може ли единствено да довърша “, сопна се Пиргова и продължи: „ Еврозоната ще навреди на бедните, тъй като това е ужасно огромна далавера. Ще завоюва бизнесът, само че за жителите това не е настоящо “.

„ Това не е правилно “, прекъсна я още веднъж Коларова.

След това двете продължиха да приказват една през друга и да се смеят иронично на изявленията на съперничката си.

„ Много апелирам да не си играем с някакви думички, които са несъответстващо употребявани “, продължи абсурда Коларова.

Двете не откриха и обща позиция по отношение на контактната група за сформиране на държавно управление. Пиргова съобщи, че Борисов се е подиграл с всички с избирането на Росен Плевнелиев и Соломонс Паси да водят тази група. Според нея те нямали нищо общо с Народното събрание.

„ Е, по какъв начин ще нямат нищо общо с Народното събрание. О, Боже “, възкликна Коларова и продължи, само че с доста по-висок звук: „ Този способ с контактна група го има в доста страни. В Холандия е по този начин, ти не знаеш! Ами прочети, това го има дори в Уикипедия “.!

„ Смени малко тона, в случай че обичаш “, скастри я Пиргова.

„ Ама няма потребност да приказваш неща, които не са истина “, отговори й Коларова.

След това двете се скараха и за ролята на президента Румен Радев за сформиране на държавно управление.

Чак след този следващ обстрел на думи двете малко по малко се успокоиха и приключиха разговора си по-възпитано.

По време на цялото изявление водещият Георги Любенов се видя в знамение и съвсем не можа да вземе думата, с цел да зададе своите въпрости.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР