Жесток скандал избухна преди минути в Народното събрание (НС). Свадата

...
Жесток скандал избухна преди минути в Народното събрание (НС). Свадата
Коментари Харесай

Взрив в НС! ,,Възраждане“ и ПП-ДБ пред бой. Костадинов: Нямате право да сте тук! Връщайте мандата

Жесток скандал избухна преди минути в Народното събрание (НС). Свадата се разпали сред водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов и депутатът от „ Продължаваме промяната “ (ПП) Мирослав Иванов.
„ Най-доброто решение, което може да бъде взето сега, е България да отиде на нови избори.
Тези, които трансфораха националното изменничество в морал, чест и героизъм в кавички, да излязат пред своите гласоподаватели и да им кажат:
Първо: „ Ще съгласуваме всички свои предопределение с посолството и да чакаме утвърждението на посолствата “. Нека и да кажат кое е посолството и посолствата.
Второ – да кажат ясно и безапелационни: „ Ние знаем, че няма да спечелим изборите и поради това ще вършим коалиция ГЕРБ “.
Трето и доста значимо – смятате ли България за самостоятелна страна или с цел да не кажа колония, а протекторат.
На четвърто място да кажат на гласоподавателите си: „ Ако не стане това, което ние желаеме да стане, в случай че България продължи да съществува като страна, то ние ще създадем Майдан и ще има принуждение, тъй като това нещо се чу през вчерашния ден “.
Тук имаме не политическа групировка, а проведена незаконна група, защитавала непознат интерес “, това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов от трибуната на Народното събрание.
Думите му бяха ориентирани към депутатите от „ Продължаваме промяната “.
„ Нямате моралното право да сте тук. Върнете мандата “, добави той.
Веднага след него думата взе Иванов от Политическа партия.
„ Апелирам да прекъсвате всевъзможни опити за сходен вид фашистка агитация, каквито се вършат от страна на „ Възраждане “, съобщи той.
Точно в този миг в залага пристрастеностите безусловно избухнаха. „ Ще изчакам “ – сподели Иванов, само че на вятъра.
Чуха се мощни възгласи от страна на депутатите от „ Възраждане “. Веднага ръководителят на Народното събрание Росен Желязков даде 10 минути отмора, с цел да се уталожат пристрастеностите.
Все отново словесните разпри сред депутатите от „ Възраждане “ и Политическа партия продължиха и за малко не се стигна до пердах.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР