Жесток инцидент блокира движението при 264-ти километър на магистрала Тракия“

...
Жесток инцидент блокира движението при 264-ти километър на магистрала Тракия“
Коментари Харесай

Дете загина на магистрала Тракия, МВР министърът разкри трагедията

Жесток случай блокира придвижването при 264-ти километър на автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас. Лек автомобил е самокатастрофирал и се е запалил, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

" Главният секретар на Министерство на вътрешните работи ми рапортува случая тъкмо преди да вляза в студиото - по първични данни лидерът е изгубил надзор на Автомагистрала " Тракия " и колата е самокатастрофирала, като се е блъснала в мантинелата. Възникнал е пожар, на мястото са отишли частите на пожарна и спешна сигурност, които са го изгасили, само че в нея за жалост е бил открит мъртвец на детенце. Няма данни за момента за други потърпевши ", разкри служебният вътрешен министър Иван Демерджиев в предаването " Лице в лице " по бТВ.

" Занапред контролът по пътищата ще се прави от повече коли на КАТ, които ще се движат в потока и ще наблюдават за всички нарушавания, които водачите позволяват. Те ще реагират - отбиват автомобила, позволил нарушаването и подхващат дейности и ограничения. Основната им цел ще е обаче да способстват потока, съпътстващата цел - да глобяват. От тежестта върху глобата, я пренасяме върху предварителната защита. Идеята е в тези сектори, на които се натрупат автопроизшествия и са мъчно проходими, полицията да се трансформира в асистент на водачите. Ще ротираме екипите от разнообразни региони, с цел да се избегнат някои локални зависимости ", изясни той новите ограничения, които ще предприеме Пътна полиция.

Сигналът за пътния случай е подаден малко след 16 часа. На място са пожарникари и медици, пътни служители на реда контролират придвижването.

За пътуващите към Бургас се предлага потреблението на обходен маршрут. Трафикът се реализира от пътен възел " Нова Загора " -Сливен-АМ " Тракия ", оповестиха от АПИ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР