Жертвите на COVID-19 може да стигнат до 3500 до 25

...
Жертвите на COVID-19 може да стигнат до 3500 до 25
Коментари Харесай

Математик: Ще подгоним Китай по убити от ковид

Жертвите на COVID-19 може да стигнат до 3500 до 25 ноември, а до края на месеца - до 4000 и ще подгоним Китай по смъртност. Тази прогноза направи математикът доктор Лъчезар Томов пред bTV. 

В Китай болните нямат диабет, нито популацията е толкоз затлъстяло както у нас, е една от аргументите съгласно него. През последните 24 часа умрелите у нас са 72 души, като по този начин смъртните случаи към този момент приближават 2000. 

Преди 1-2 седмици имаше гърмеж, а в този момент следим известно задържане. Въпреки ограниченията, които се взеха, към момента не можем да достигнем платото, тъй като културата на работа ни е ниска и вървим заболели на работа, изясни математикът. И съобщи, че децата са невидимият диспечер на вируса, които го предават от учебното заведение в офиса. Затварянето на учебните заведения прекъсна тази мрежа, само че има известно забавяне.

Според него в края на ноември към този момент ще можем да приказваме за плато поради ограниченията. Трябва да се вършат и повече проби, с цел да се знае действителната картина. И даде образец, че в Германия на седмица се тестват 1 млн. души, а съгласно техните специалисти са нужни сред 2 и 3 млн. теста.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР