Жертва на домашно насилие ли е президентшата Десислава Радева или

...
Жертва на домашно насилие ли е президентшата Десислава Радева или
Коментари Харесай

Първата дама Деси Радева сочи с пръст президента: Той ме бие!

Жертва на домашно принуждение ли е президентшата Десислава Радева или произнесената от нея имитация на обществено място, пред камерите на публицистите, е част от присъщото й възприятие за комизъм? Ясно се чува, че Радева произнася: „ Той ме бие “, заговорнически, в ухото на Христина Апостолова, само че е задоволително мощно, с цел да бъде уловено от микрофона на репортерите.
Това стана при посрещането на президентската двойка в най-важната част от формалната гала по откриването на летния сезон в Несебър в петък по здрач, написа Флагман. Голяма част от държавния хайлайф бе пристигнал на морския бряг, измежду гостите имаше и представители на дипломатическия корпус у нас.
Вижда се по какъв начин след Радев Десислава Радева се ръкува с министъра на туризма Евтим Милошев, след което пристъпва към Христина Апостолова – жена му, и се оплаква от мъжа си, сочейки ясно с пръст гърба му.
Радева бе с феерична прическа, а облеклото й бе актуален италиански изискан, сполучлив смарт кежуал. Първата дама се усещаше в личната си кожа и плуваше в свои води, тъй като незабавно по-късно с удивление регистрира фамозния костюм, в който безусловно грееше някогашната министърка на туризма Марияна Николова: „ Много положително лила! “. Николова я поправя: „ Люляково “.
Появата на Николова на първа линия измежду формалните лица за същинските браншовици не е инцидентно. Очаква се в бъдещето постоянно държавно управление тя да откри заслужен пост, защото се употребява с уважението им.
Христина Апостолова е близка другарка на Деси Радева. Тя е едно от главните лица на „ Българската Коледа “ – благотворителната президентска самодейност за деца в неравностойно състояние, където Милошев е продуцент, а тя – сценарист.
Апостолова непроменяемо следва брачна половинка си на всички места, откогато е министър, била е видяна в Слънчев бряг даже и на формалната закуска с дипломатическия корпус, където на родственици на министри не се гледа с положително око.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР