Жертва на банда за подстригване, която е била изнасилена повече

...
Жертва на банда за подстригване, която е била изнасилена повече
Коментари Харесай

Бях изнасилена над 100 пъти от 12-годишна възраст от банда за подстригване… ченгета тайно отнеха абортираното ми бебе – Бях разочарована

Жертва на тайфа за подкастряне, която е била изнасилена повече от 100 пъти от 12-годишна възраст, разкри по какъв начин полицията скрито лиши абортираното й бебе.

Жертвата, наречена единствено Руби, споделя, че е била „ разочарована “ от ченгета, откакто е била набелязана от азиатски банди хищници в Рочдейл.

Тя също по този начин разкри по какъв начин полицията е лишила абортирания й плод за ДНК тест, когато е била единствено на 13 години, без да й каже.

Руби самоуверено реши да приказва против ужасяващите злоупотреби, откакто разобличителен отчет предишния месец откри, че полицията е оставила деца в града на „ милостта “ на банди за козметика.

Тя сподели пред BBC Newsnight, че е била изнасилена „ евентуално над 100 [пъти] “ от мъже „ от цялата страна “ в продължение на четири години.

Злоупотребата стартира, когато тя беше на 12 години, откакто тя и другар бяха поканени в апартамент на храна за у дома от група по-възрастни мъже.

Руби в началото сподели, че нищо няма да се случи, само че след няколко седмици...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР